Kanopolotoernooi bij Kano Rijnland op 2e Pinksterdag

(foto: Peter de Gier)

Ook dit jaar organiseren wij als vereniging weer een kanopolotoernooi.

Zoals wellicht bekend bij velen organiseert onze vereniging al een aantal jaren éénmaal per jaar een kanopolotoernooi. Vanwege het overweldigende succes van afgelopen jaren, gaan wij hier ook dit jaar weer mee door. Het toernooi zal plaatsvinden op 2e Pinksterdag (9 Juni 2014) en zal de gehele dag duren.

Op ons kanopolotoernooi zal er gevaren worden in de 3e klasse en in de Jeugd-klasse. Uiteraard zullen ook ons eigen B-team en S-team in de 3e klasse meedoen en ons Jeugd-team zal meedingen naar de prijzen in de Jeugd-klasse.

Wij verwachten in totaal 8 teams op ons toernooi. Een team bestaat uit 8 spelers en met wat begeleiders/supporters zal het aangenaam druk worden op ons terrein. Ook zullen er continu wedstrijden worden gespeeld waardoor het druk zal zijn op het steiger en op het water voor het clubgebouw.

Dit alles kan wat overlast geven met name voor vlakwatervaarders die een rondje willen gaan varen.

Om de overlast voor ons allemaal zo veel mogelijk te beperken, zou het fijn zijn dat vlakwatervaarders die deze dag het water op willen even contact opnemen met de organisatie van het toernooi. Dit kan zowel vooraf of tijdens de dag zelf. Zodoende kan het goed gepland worden dat tussen twee wedstrijden door de kano’s gepakt en te water gelaten worden. De toernooiorganisatie is in handen van Maarten Gorseling, Reinier Dorrepaal en Eric Giljam.

Uiteraard willen wij alle leden ook oproepen om 2e Pinksterdag vrij te houden van afspraken en naar de kanopolo wedstrijden te komen kijken…

Namens de toernooiorganisatie,
Maarten Gorseling
Reinier Dorrepaal
Eric Giljam

Dit bericht is geplaatst in Kanopolo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.