Knooppuntenboekjes

Het samenwerkingsorgaan
VAREN DOE JE SAMEN geeft de zogenaamde knooppuntenboekjes uit. Hierin vind je tips die het plezier en de veiligheid van de pleziervaart verhogen, vooral daar waar pleziervaart en beroepsvaart van dezelfde vaarwegen gebruik maken. De boekjes richten zich niet specifiek op kano’s maar op alle pleziervaart waaronder motorjachten, zeilboten en kano’s.

Het vaarwater in Nederland is in deze serie verdeeld over 10 regio’s, ieder behandeld in een apart boekje. Je kan deze als een zip-bestand downloaden van de website, opslaan en vervolgens openen als aparte pdf documentjes, die zich prima laten printen op A4 formaat.

Voor Rijnlanders is het 46 pagina’s tellende boekje ‘Zuid-Holland’ het meest relevant, maar als je graag in andere regio’s zoals op de Waddenzee of de Gelderse IJssel vaart, vind je ook nuttige informatie.

Ga naar ‘Varen doe je samen‘, klik op het nieuwsbericht over de geactualiseerde VDJS knooppuntenboekjes en volg de instructies voor het downloaden. 

Jaap de Lange

Dit bericht is geplaatst in Grootwater, Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.