Rapport Kanovaarwegen

126_1445Onder de vleugels van het Watersport-verbond en de Toeristische Kano Bond Nederland heeft een team technische en bestuurlijke deskundigen zich gebogen over het behoud en de versterking van kanovaarwegen in Nederland. Allen vrijwilligers en enthousiaste kanovaarders, hebben zij een rapport geschreven met veel praktische voorbeelden van voorzieningen voor kanovaarders. Het rapport is een handleiding voor bestuurders en planners maar ook inspirerend voor kanovaarders zelf. Het kan worden gedownload vanaf de website van het Watersportverbond:

Vaarnieuws Watersortverbond / Kano

 Kanovaarwegen 

 

 

 

 

Jaap

This entry was posted in Algemeen, In het nieuws. Bookmark the permalink.

1 Response to Rapport Kanovaarwegen

  1. Ik wil ook best meedenken over bepaalde vaarwegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.