Zeeborrel vrijdagavond 21 maart 2014

borrel 3De grootwatercommissie nodigt alle leden van Kanovereniging Rijnland uit op onze Zeeborrel.

Op deze avond presenteert de grootwatercommissie hun plannen voor het komende vaarseizoen. De vaarkalender wordt besproken en toegelicht maar ook de plannen en de bedoelingen die er zijn met de vaaravonden, trainingen, en opleidingen.

Ook zullen we informatie hebben over de diverse mogelijkheden die je buiten de vereniging hebt om je bezig te houden met grootwatervaren.

Wil je meer weten over wat grootwatervaren nu eigenlijk is en of dat mogelijk wat voor jou is?  Dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om van allerlei kanten inspirerende verhalen te horen en met onze groep enthousiaste grootwatervaarders kennis te maken

Kom vrijdagavond 21 maart dus gewoon even binnenwippen bij de club voor een drankje en een hapje. Je bent welkom vanaf 19.30 uur.

De grootwatercommissie verstuurt de uitnodigingen en informatie met behulp van een mailinglijst. Leden die zich hierop willen plaatsen kunnen een mail sturen naar grootwater(at)kanorijnland.nl (idem als je er juist af wilt).

Dit bericht is geplaatst in Grootwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.