Verslag strandochtend 16 november

Het was een mooie dag toen iedereen van het jeugd kanopolo team zich gereed maakte om naar het strand te gaan. Toen iedereen rond 9:30 in het clubhuis verzameld was, gingen we weg. We reden in de auto’s van Ivette en Leo weg. Na een ongeveer half uurtje rijden kwamen we in Katwijk aan. Hierna liepen we naar het strand toe. Op het strand aangekomen, gingen we een soort blokken spel spelen. Eerst werden de 2 teams verdeeld. Het 1e team bestond uit: Wouter,Ryan, Joost,Merlijn en Roeland . Het 2e team bestond uit: Ivette, Leo, Lizzy en Irene. Je had om te beginnen 2 rijen van 4 blokken tegenover elkaar staan. Achter deze 2 rijen stonden de teams. In het midden staat de koning. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de koning word omgegooid. Voor verdere uitleg van het spel kun je Leo raadplegen. Na heel lang het spel te hebben gespeeld had team 2 gewonnen. Hierna speelden we nog een potje voetbal waarin team 1 flink de leiding nam en eindelijk won. Overal genomen was het een hele leuke strandochtend.

Strandochtend  December

This entry was posted in Jeugd, Verslagen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.