Eskimoteer wedstrijd 2014

De oude traditie is nieuw leven in geblazen en is nu een nieuwe traditie. Voor de vierde keer op rij wordt er een eskimoteer wedstrijd gehouden tijdens een van de laatste zwembad avonden van het seizoen”. Zo kan iedereen testen hoeveel er tijdens het zwembad seizoen is bij geleerd op eskimoteer vlak.

Hierbij alvast de aankondiging voor dit jaar, zodat iedereen nog kan oefenen tijdens de komende zwembad sessies.  De wedstrijd zal plaats vinden tijdens de zwembad sessie op zondag 9 maart 2013 in zwembad ‘de Does’. Dit is iets eerder dan gebruikelijk doordat de laatste twee zwembad sessies gesloten zijn. Je kunt je die zondag in het zwembad op geven en terplekke worden de deelnemers in verschillende categorieën ingedeeld worden oa.:

– Dames;
– Heren;
– Beginners;
– Gevorderden;
– Creatievelingen.

Wil je weten hoe de deelnemers het de vorige jaren gedaan hebben?De resultaten kun je hier vinden: resultaten van 2013, van 2012 en van 2011.

In de blog post van 2011 kun je nog wat leuke filmpjes vinden om in de stemming te komen.

Doe mee, vestig een record en kom in ‘de boeken’ van kanovereniging Rijnland!

groetjes Ivette

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Zwembad. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.