Midwinternachttocht zaterdagavond 21 december 2013

mifdwinternachttochtOok dit jaar gaan we de zonnewende weer vieren door het varen van een midwinternachttocht. De uitdaging is natuurlijk je weg kunnen vinden in het donker. De ervaring leert dat dit niet altijd meevalt. Kaart en kompas blijken dan op bekend terrein een  welkome aanvulling.

Wat gaan we doen: We gaan een tocht varen vanaf Sassenheim over de Kagerplassen en de donkere plekken zoals de Hanenpoel en de Boerenbuurt zullen we daarbij niet schuwen. Tochtlengte ca 15 km, ongeveer 3,5 uur varen.

Wanneer? Op zaterdag 21 december 2013 om 18.45 uur verzamelen op de vereniging voor boten laden en briefing. Terug op de vereniging ca.24.00 uur.

Wie? Iedereen die beschikking heeft over een goede vaarconditie (minimum snelheid 5 km/uur, meerdere uren), en de juiste uitrusting (neopreen, anorak, thermo onderkleding, zwemvest en rondschijnend niet verblindend wit licht is verplicht). Verder moet je iets te eten meenemen en iets warms om te drinken.

Overig
Vaarleider is Rein de Haas.
Aanmelden vooraf i.v.m. planning van vervoer.
Graag aanmelden per email bij Manon.
Bij slechte weersomstandigheden kan de tocht gewijzigd of afgelast worden.

PS wie wil de trailer trekken?

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.