Toerkalender 2014

Verkeersleiding-8964Het Watersportverbond heeft ons aanbod aangenomen om op 21 september 2014 de Rijnland Herfsttocht te organiseren. Met de ervaring die we dit jaar opgedaan hebben met de Hutspottocht, hebben we er alle vertrouwen in dat de Rijnland Herfsttocht 2014 een daverend succes zal worden. De vlakwatercommissie zal in het voorjaar  met de voorbereidingen beginnen en hoopt dat er weer een team van vrijwilligers zal klaarstaan om te helpen bij het organiseren.

 

Namens de Vlakwatercommissie,
Jaap de Lange

(Foto’s Peter de Gier, Ab Kuling)Groenhazengracht

 

 

Dit bericht is geplaatst in Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.