Vinkeveense Plassen

vinkeveense_plassen1Op zondag 13 oktober varen we de laatste vlakwatertocht van het seizoen en we gaan naar de Vinkeveense Plassen. De Vinkeveense Plassen bieden veel variatie: smalle vaarten, trekgaten, fraaie oevers en een paar plasjes. We vertrekken bij Nico Naaktgeboren uit de achtertuin en hij zal ons ook de weg wijzen, als kenner van het gebied.

Na de tocht eten we op de club, in plaats van bij de pizzeria. We maken dan ook van de gelegenheid gebruik om het seizoen te evalueren en het komende seizoen in de steigers te zetten. Ook als je niet mee vaart, maar wel mee eet ben je van harte welkom, maar ook dan opgeven!

Afstand: 15 tot 20 km, afhankelijk van de wensen van de deelnemers
Verzamelen: 9.00 uur 
Vertrek: 9.30 uur
Terug in Leiderdorp: ca. 17:00 uur

Aanmelden bij vlakwater(at)kanorijnland.nl, uiterlijk donderdag 10 oktober. Geef bij aanmelden ook op of je eigen vervoer hebt en passagiers kunt meenemen, dan wel mee wilt rijden. Ik trek de trailer.

Met de vriendelijke groeten,
Jos Geerdes

Dit bericht is geplaatst in Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.