Hutspottocht

Kano Rijnland kijkt terug op geslaagde Hutspottocht

GalgewaterIn de aanloop naar de 3 Oktober festiviteiten organiseerde Kanovereniging Rijnland zondag de Hutspottocht door de Leiderdorpse polders en het historische centrum van Leiden. Ruim 40 deelnemers van 5 verenigingen deden mee: KV Lisse, Levitas, KV Flevo Hoorn, Dolfijnen Harderwijk en Kano Rijnland zelf. Het fluitsignaal voor de start werd gegeven door Bettina van Klaveren, bestuurslid van de 3 October Vereeniging. De tocht werd in het drijvende clubhuis in Leiderdorp afgesloten met een hutspotmaaltijd die, zeker na 20 km varen, uitstekend smaakte.

Groenhazengracht fiets geredMet niet te veel wind en af en toe een bleek zonnetje was het goed weer om te varen. Er waren voldoende plekken om even uit de boot te stappen voor een rustpauze, zoals het Van der Werfpark. De organisatie liep gesmeerd, er waren geen uitvallers en de EHBO hoefde, afgezien van een pleister op een geschaafde vinger, niet in te grijpen. De kanovaarders waren vol lof over de route langs de fraaie singels en grachten, en velen lieten weten volgend jaar weer te komen.

Aad en Peter Paul hebben een heerlijke hutspotmaaltijd klaargemaakt.
Alle vrijwilligers en meevarende leden worden hartelijk bedankt voor hun medewerking.

Hutspot serveren in het clubhuisZie de fotoreportage van Peter de Gier en Ab Kuling in de rubriek ‘FOTO’S’ of in Picasa.

Jaap de Lange
Foto’s: Ab Kuling

This entry was posted in Verslagen, Vlakwater. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.