rijnlandbokaal

Hallo allemaal,

Het is weer zover, het toernooi voor de rijnlandbokaal komt er weer aan!

Op zaterdag 28 september is het KanoPolo Bokaal toernooi van Rijnland. Het maakt niet uit of je nu al aan polo doet of niet. Iedereen van KanoRijnland mag mee doen. Van alle aanmeldingen worden teams gemaakt van ongeveer gelijke sterkte. Waarna we verschillende wedstrijden houden om vervolgens een team als winnaar uit te roepen. Na al die wedstrijden zijn we vast moe en hongerig dus is er ook een barbecue(afhankelijk van het weer) om gezellig weer een beetje tot rust te komen. Mocht je geen zin hebben in de wedstrijden maar wel in de barbecue mag dat natuurlijk ook, want toeschouwers zijn altijd van harte welkom.

De barbecue is voor leden gratis en voor eventuele familie leden 5 euro. Drankjes worden aan de bar verkocht en zitten niet in de prijs inbegrepen. De wedstrijden zullen beginnen om 12:00 en duren tot 17:00 waarna de fik in de barbecue gezet wordt.

Aanmelden kanĀ  via het bord op de club. Natuurlijk kan je je ook aanmelden via een mailtje naar thijs of roel waarin je laat weten hoeveel ervaring je hebt en met hoeveel personen je naar de BBQ komt.

Aanmelden kan t/m woensdag 25 september 23.59 uur i.v.m. het maken van de wedstrijdschema’s en inkopen.

Tot de 28ste!

Roel en Thijs

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.