Brandingkanoën met de cursisten van 2013

20130907 Brandingkanoën Katwijk met Rijnland (1000px) (30)Het leek in eerste instantie een vlakke zee te worden. Niet bepaald prettig als je een aantal nieuwe leden wilt laten kennismaken met het brandingkanoën. Onder leiding van Cor vertrekken we om 10 uur vanaf de club: 5 kajaks op het dak van de bus van Cor en 4 kajaks op Peter zijn auto. Aangekomen in Katwijk lijkt het er toch op dat er een mooie branding staat. Geen wind, steile golven die een hoogte van een meter bereiken boven de zandbank die voor de kust ligt. Cor geeft uitleg over de eerste beginselen van het varen in de branding en na enige tijd zit iedereen in zijn boot en worden de eerste golven bedwongen. Een aantal lukt het om een mooie surf te pakken en ook zijn er een aantal “zwemmers”. Na ruim twee uur varen vertrekken we tevreden weer richting de club. Met de afspraak een mailinglist op te zetten om het brandingvaren wat vaker te gaan doen in clubverband.
Er zijn ook nog een aantal foto’s gemaakt. Die vind je HIER op Picasa of via de link foto’s hierboven

Peter

This entry was posted in Algemeen, Branding/Wildwater, Verslagen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Brandingkanoën met de cursisten van 2013

  1. Manon says:

    Goed idee zo’n mailinglist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.