Spelen op het Valkenburgse Meer zaterdag 14 september

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp zaterdag 14 september organiseren we een dag op het Valkenburgse Meer.

Er is daar een strandje, dus het is kniediep. Dit geeft een mooie gelegenheid om allerlei oefeningen in en met je kano te doen terwijl er iemand naast staat. Te denken aan omslaan, reddingen, het zelfstandig in de boot klimmen, allerlei evenwichts- en stabiliteits oefeningen, eskimoteren. Kortom het wordt een lekker dagje buiten spelen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze dag is bedoeld voor iedereen (beginners t/m gevorderden)  om op je eigen tempo en op je eigen niveau wat vertrouwder te worden met de kano en je eigen vaardigheden te verbeteren.  Er is voldoende begeleiding dus er is altijd wel iemand die naast je wil staan om je te helpen (alle hulp is welkom!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWe gaan om 10.00 uur de boten opladen bij de vereniging en afhankelijk van het weer zullen we ergens halverwege de middag klaar zijn met spelen en brengen we de kano’s weer terug naar de vereniging.

Via de mail die binnenkort volgt kun je je opgeven. Meer info kun je al krijgen bij Manon.

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.