Dames <21 te gast bij KV Rijnland

Jonger dan 21....

Jonger dan 21….

Het weekeind van 10 en 11 augustus trainden 8 meiden onder de 21 jaar bij Rijnland. Dit was het eerste trainingsweekeind dat deze groep bij elkaar was. Een aantal maanden geleden werd het initiatief genomen om een Nederlands damesteam voor meiden <21j op te richten. Ondanks het gebrek van steun van de bond, besloten we onze inzet en motivatie te laten zien. Na dit eerste geslaagde weekeind zullen er nog vele volgen, zoals eind september bij KV Michiel de Ruijter. Het team bestaat uit 13 meiden van verschillende verenigingen, onder andere Rijnland, Odysseus, Michel de Ruijter, Keistad en Hydronauten. De coaches, Danny Buis (Odysseus) en Jurriaan Hugens (Rijnland) waren ook erg enthousiast. Zaterdags was een oriëntatiedag. We gingen die dag 3 keer 1,5uur het water op. Door middel van partijtjes en oefeningen leerden we elkaars kwaliteiten kennen. Zondags ging het niveau omhoog. Er werd lekker gebald, maar natuurlijk ook veel gelachen. Ook deze dag waren er 3 sessies van 1,5 uur. Jurriaan verzorgde een van middagtrainingen. Het enthousiasme van de meiden en de coaches was duidelijk te zien, de benodigde kwaliteiten zijn aanwezig. Wordt vervolgd…

Sjoukje de Lange

This entry was posted in Algemeen, Jeugd, Kanopolo. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.