Kanovaardigheid A Examen

Op maandag 5 augustus is het examen Kanovaardigheid A voor de tweede groep afgenomen. Onder het kritisch oog van Ivette deden 10 kandidaten hun uiterste best om de opdrachten goed uit te voeren. Met goed resultaat: alle 10 zijn geslaagd.

Na het praktijkgedeelte onderwierp Ivette de groep aan vragen over veiligheid op het water. Die werden naar tevredenheid beantwoord, waarna de diploma´s en sleutels werden uitgereikt door Ivette en Simone. Met het uitdrukkelijk verzoek om netjes met het clubmateriaal om te gaan.

Gefeliciteerd Anke, Kian, Yuzuru, Pieter, Arabella, Onno, Dagmar, Jesse, Ben en Laura.
De foto’s zijn te zien in het fotoalbum (foto’s door Nel).

Jaap

This entry was posted in Kanovaardigheid A. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.