Eerste kanopololes tweede lesgroep…..

Ed geeft les...

Ed geeft les…

Afgelopen maandag hebben de cursisten van de tweede lesgroep van dit jaar die bezig zijn met kanovaardigheid A, kanopolo-instructie gehad van Ed. Het was een geslaagde avond: lachende gezichten, fanatiek achter de bal aanjagen, zwempartijen en weer instappen. Het is ongelofelijk om te zien hoeveel vorderingen de cursisten in slechts zes lessen maken! Zelfverzekerd varen ze in hoog tempo achter de bal aan, leunen ver naar buiten om hem te pakken in de wiebelige kanopoloboten. De boot laten draaien gebeurt nu bewust. De eerste les leek het of de boten een eigen wil hadden, nu leggen zij hun wil op aan de boot….

De foto’s van deze les (en ook van enkele anderen die meer of minder toevallig aanwezig waren) vind je HIER (Picasa)┬áJe kan ook op de knop FOTO’s hierboven klikken.

This entry was posted in Kanopolo, Kanovaardigheid A, Verslagen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.