Opening nieuwe steiger

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZaterdag 6 juli is de officiële opening van de nieuwe steiger voor mensen met een beperking.
De voorbereidingen starten om 10.00 uur.
Om 12.00 uur is de opening, daarna gaan we het water op en varen we met 6 cliënten van Gemiva, ieder met verschillende vormen van lichamelijke en geestelijke beperking, een rondje door de haven.

Er zal gelegenheid zijn voor geïnteresseerden om de steiger uit te proberen.
De afsluiting is onmstreeks 13.30 uur.

Om het team te versterken is de vereniging nog op zoek naar een ervaren kanovaarder die samen met een cliënt in een tweepersoons kano een rondje wil varen. Ook zijn de leden welkom om hand- en spandiensten te verrichten of aan te moedigen.

Aanmelden kan bij de vlakwatercommissie.
Groet, Jaap

Dit bericht is geplaatst in Kanovaren met beperking. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Opening nieuwe steiger

  1. Chris zegt:

    hier ff m’n berichtje wat ik op mijn fb pagina geplaatst heb …
    mogguh,
    vandaag weer zo’n heerlijke dag op het water, de steiger voor het in en uitstappen voor mensen met een beperking werd geopend bij onze kano vereniging kano Rijnland, ik heb me weer erg vermaakt. eerst in een twee mans kano, maar al snel ging ik in een K1 met een soort van tegen gewicht (die ik vorige week al gezien had op facebook) ik zag hem al snel op het water, ze vertelde me dat deze kano heeft gevaren op de Olympische spelen in Londen en was speciaal voor deze dag geleend van NOC/NSF. de eerste keer ging goed, maar na een paar 100m viel ik toch om, de tweede keer viel ik heel snel, maar dit ging meer fout door een ander, de derde en vierde keer ging super, ik voelde me echt super op het water, op de vereniging de hele dag eigenlijk. De mensen daar zijn erg vriendelijk, ze willen heel veel, helpen heel veel, alles kan en willen ze eigenlijk, nogmaals bedankt !!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.