Midzomernacht

Zaterdag 29 juni werd de inmiddels traditionele Midzomernachttocht gevaren. Vanaf 20.30 uur kwam iedereen opdraven voor koffie met vlaai en het optuigen c.q. versieren van zijn/haar kano. Er waren weer originele versieringen en lichtjes bij.

Hilde en Mathijs hadden complete masten op de kano gebouwd (volgend jaar hangen ze er hun was aan te drogen) en Hans had zijn lichten ook weer omgebonden. Om 22.00 uur vertrokken we richting stad. Het eerste stukje nog bij daglicht, maar tegen de tijd dat we in het centrum waren was het donker en zag ons clubje van 15 boten er zeer fleurig uit.

de putDe lakenfeesten waren in volle gang, met muziek bij molen de Put en bij het Stadhuis; daar lagen we een poosje te luisteren, terwijl sommigen wat te drinken bestelden en de poloboten een dansje op het water maakten. 

Toch leek het wat minder druk dan voorgaande jaren.

Tegen 0.30 uur waren we terug en werden de lampjes en boten weer opgeborgen. Toen hebben we tot een uurtje of 2 aan de bar gehangen met de nodige hapjes en drankjes.

Volgend jaar misschien maar eens een prijs uitloven voor de mooist versierde boot?
Het was weer gezellig.
Bekijk de foto’s op de website van Erik.

gr. Nel

Dit bericht is geplaatst in Verslagen, Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.