Regenboog evenement

Bericht aan Kano Rijnland van Gemeente Leiderdorp:
———————————————————————————————————————————-
Op 2 juli is de start van het Nationaal Regenboog Evenement in Leiderdorp. Het Nationaal Regenboogevenement is de zeilsensatie van het Groene Hart. Van dinsdag 2 juli tot en met zondag 7 juli 2013 worden voor de derde keer spectaculaire races op het water en een zee aan activiteiten op de wal georganiseerd. Vijftien Regenboogboten, vijf Hollandse en Utrechtse plassen, vijftien gemeenten en lokale bedrijven vormen de hoofdingrediënten van het evenement. De gemeente Leiderdorp is 1 van die 15 gemeenten die meedoen met een Regenboogboot. De stuurman is Leiderdorper Eric Kampschreur. Leiderdorp maakt met dit schip en haar bemanning een serieuze kans op de overall prijs van dit evenement.

Het evenement start op 2 juli vanuit Leiderdorp naar Leiden met een Sail In. Die dag varen de Regenbogen geen wedstrijden, maar presenteren zij zich met een mooie binnentocht. Iedereen die sfeer wil proeven is welkom!

zijlstroomRond 18.30 uur zal de sleep van Regenbogen bij restaurant de Zijlstroom, direct voor de Zijlbrug aankomen vanuit de Kagerplassen. Gezamenlijk vaart de stoet Leiden in naar brasserie de Poort van Leiden. Iedereen uit Leiderdorp die een boot heeft, wordt opgeroepen om met deze stoet mee te varen!

De burgemeester stelt het zeer op prijs als ook kano’s van uw vereniging meevaren. Ik hoop dat leden van uw vereniging mee kunnen varen en het leuk vinden om mee te doen.
——————————————————————————————————————————–

Leden van Kano Rijnland worden opgeroepen hieraan mee te doen. Meer informatie vind je op Nationaal Regenboog Evenement, Leiderdorp. Opgeven kan bij ondergetekende.
Lees ook de aankondiging in het Leiderdorps Weekblad, week 26 pagina 3.

Jaap de Lange

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.