Midzomernachttocht

Op zaterdagavond 29 juni wordt de traditionele Midzomernachttocht gehouden.

nieuwerijnVanaf 21.00 uur staan de koffie en thee klaar met wat lekkers, daarna worden de boten opgetuigd met versiersels en lichtjes. Slingers, lantaarns, lampions, kerstboomverlichting, het is allemaal toegestaan. Beperk je tot een hoogte van 1,20 meter in verband met het passeren van lage bruggen. Het zou toch zonde zijn als er een mast afbreekt.

We varen om 22.00 uur naar het centrum van Leiden, waar de Lakenfeesten in gang zijn. Op verschillende plaatsen treden bandjes op en er is veel publiek op de kaden. We verwachten om middernacht terug bij de club te zijn waar een drankje geschonken wordt.

Vaar je met een verenigingsboot, reserveer die dan tijdig in de agenda.
Opgeven, i.v.m. de boodschappen, uiterlijk 28 juni bij de Vlakwater Commissie

Jaap

Dit bericht is geplaatst in Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.