NK kanopolo in Assen

In het weekend van 8 en 9 juni werd het eerste deel van het Nederlands Kampioenschap Kanopolo gespeeld. Dit werd gehouden in Assen en Kano Rijnland was vertegenwoordigd met twee teams: Rijnland A in de eerste klasse en Rijnland B in de derde klasse (vorig jaar nog onder de naam Rijnland J in de jeugdklasse). Beide teams hebben goede resultaten behaald tijdens het weekend. Rijnland A staat met Viking Amsterdam A op een mooie gezamenlijke 2de plek, met 1 punt achterstand op de nummer 1, Keistad B. Van de 8 wedstrijden werden er 6 gewonnen en 2 verloren. Rijnland B staat met Michiel de Ruyter D op een gezamenlijke 3de plek, achter Odysseus C en Viking Venlo C. De Limburgers lieten zichzelf als topscorers op de kaart zetten met uitslagen 8-1 tegen Groningen, 9-1 tegen Euros en 11-0 tegen DKV. De spelers van Rijnland B hebben van de 7 wedstrijden 4 gewonnen, 1 gelijkgespeeld en 2 verloren. Met deze posities heeft Rijnland goede kansen om tijdens de tweede helft van het NK, in september, mooie prijzen in de wacht te slepen.

Zie ook:
Uitslagen zaterdag
Uitslagen zondag
Tussenstand

Kris en Jaap

Dit bericht is geplaatst in Kanopolo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.