Swim-in Leiden

Swim-in Leiden 2012

Swim-in Leiden 2012

Net als vorig jaar organiseren de Leidse zwemverenigingen Aquamania en LZ1886 dit jaar weer de Swim-in Leiden, een open water zwemfestijn in de Leidse binnenstad. De verzamelplaats is de Beestenmarkt, er wordt gezwommen in de Oude Vest.

De Swim-in Leiden vindt plaats op vrijdag 14 juni. Kano Rijnland heeft het verzoek gekregen om de begeleiding op het water te verzorgen. Je hoeft hiervoor niet snel of lang te kunnen varen. Je moet wel stabiel in je boot zitten want het is natuurlijk niet de bedoeling dat een vermoeide zwemmer de kano omvertrekt.

 

De organisatie vraagt begeleiding door 4 tot 8 kanovaarders.
De start is om 18:00 uur op de beestenmarkt.
De sluiting is om 22.00 uur.
We verzamelen bij het clubhuis om 16.00 uur en varen tegen 16.30 uur naar Leiden. Om 22.00 uur varen we weer terug. Het is dan donker dus zorg dat je rondom schijnende verlichting draagt. Twee witte fietslampjes voldoen ook.

Opgeven uiterlijk 31 mei bij Jaap.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.