Succesvolle eerste Hare & Hounds

Op en neer naar de Doesmolenbrug: dat is de Hare & Hounds. Op woensdagavond 8 mei was de eerste keer. Het onweer leek even roet in het eten te gooien, maar het klaarde gelukkig op tijd op. Geen regen onderweg, wel een paar vissers…

HH_08-05-13De uitdaging is om allemaal op hetzelfde moment weer bij de steiger te zijn. Je moet dus een inschatting maken van de tijd die je er voor denkt nodig te hebben. Dat leverde voor een aantal een aangename verrassing op: ze voeren sneller dan ze gedacht hadden. Op de speciale Hare & Hounds pagina’s vind je de route en de exacte tijden, verdeeld over drie boottypen: zeekano, SK en K1.

Na afloop bleek ook dat het naar meer smaakte, de volgende Hare & Hounds is op 5 juni aanstaande. 

This entry was posted in Conditietraining. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.