Verslag eskimoteerwedstrijd 2013

Zondag 10 maart was de dag van de eskimoteerwedstrijd. Toen moest ik laten zien hoe vaak ik in 1 minuut kon eskimoteren met peddel en zonder peddel. In het begin was ik wel een beetje zenuwachtig, maar gelukkig ging het erg goed en kon ik zonder peddel 21 keer eskimoteren en met peddel 13 keer. Ik was na al dat gedraai trouwens best duizelig.
Uiteindelijk bleek dat ik het vaakst kon eskimoteren van mijn team (J2). Iedereen kreeg op het einde van de wedstrijd een bekertje met snoep en ging weer naar huis. Het was een erg leuke avond!

Ryan

Eskimoteer wedstrijd

Iedereen had er zin in.(ik natuurlijk ook) Ik had net zonder peddel leren eskimoteren(ik was dus heel zenuwachtig). Eerlijk gezegd had het niks uitgemaakt, ik was tot verbazing de enige in de categorie. Meisjes jeugd was de categorie. Wat blijkt, ze hadden allerlei categorieën bedacht zodat iedereen een bekertje snoep kreeg. Zo gezegd zo gedaan iedereen kreeg een bekertje.
Er was 1 uitzondering, Reinier had aan twee categorieën  mee gedaan dus hij had twee bekertjes. Ondanks het zuurstof gebrek vond iedereen het leuk.

Lizzy

Eskimoteerwedstrijd.
Zondag 10 maart was de eskimoteerwedstrijd van kan Rijnland in zwembad de Does. Mensen moesten binnen 1 minuut zo vaak mogelijk eskimoteren op verschillende manieren. Met peddel, zonder peddel, met bal in je hand enz. Ik deed nu voor de tweede keer mee en heb 15 keer geeskimoteerd zonder peddel en 12 keer met peddel. Met bal kan ik het wel maar dat deed ik niet met de wedstrijd. Ik vond het erg leuk maar was na afloop wel duizelig.

Joost Plugge

This entry was posted in Verslagen, Zwembad. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.