Nieuwkoopse Plassen met gids

Op zondag 26 mei kunnen we met een gids van Natuurmonumenten naar Nieuwkoop. Het aantal deelnemers is beperkt: het moet te behappen zijn voor 1 gids. Als er veel aanmeldingen zijn organiseren we zo’n tocht gewoon nog een keer later in het seizoen.

Als er mensen bereid zijn te canadezen of in een tweepersoonsboot te varen scheelt dat ook al. De gids zal ons speciale plekken laten zien: zicht op de meeuwenkolonie, broedende blauwe reigers en purperreigers en veel uitleg over van alles wat er aan flora en fauna te zien is en over het ontstaan van de Nieuwkoopse Plassen.

Blauwe reigerWe verzamelen om 8.30 uur bij de vereniging. De gids verwacht ons om 10 uur bij de beheereenheid van Natuurmonumenten aan de Meije. Geef je per email bij mij op voor deze mooie tocht tot uiterlijk dinsdag 22 mei. Geef dan ook even aan of je vervoer hebt en evt. boten en/of personen mee kunt nemen.
Gerard de Wind trekt de trailer.

Namens de Vlakwatercommissie
Groetjes, Nel

This entry was posted in Vlakwater. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.