Open selectietraining Dames

23 maart 2013 – In de vroege morgen vertrokken drie dames van Rijnland -Elke, Linda en Sjoukje- naar de open selectie training. Exact 9 uur arriveerden we bij de Trekvogels in Haarlem.

Na een kort introductiepraatje gingen we al snel het water op. En dat was koud! Met temperaturen rond het vriespunt en een koude windkracht zes, was het best even afzien. Maar, hoe harder je vaart, hoe warmer je het krijgt. En dat deden we dan ook. Na wat leuke spelvormen en oefeningen gingen na 1,5 uur toch het water maar af. Eenmaal in de kleedkamer kwamen we tot een schokkende ontdekking; “wat zit daar nou in je haar?” “Wow, het is ijs!”. Alle dames hadden kleine ijspegels in hun haar.

Tijdens de lunch, waarin we werden bijgepraat door het selectieteam,  kregen we het bericht dat de selectietraining van de mannen, een dag later, zou worden afgelast vanwege het slechte weer. Wat nou, het sterkere geslacht…

Na de lunch gingen we nogmaals het water op. Dit keer speelden we wat partijtjes, waarbij het erg belangrijk was dat iedereen warm bleef. 1,5 uur later sprintte iedereen naar de warme douche.

Na HIT, waar de coaches ook nog komen kijken, krijgen we te horen wie er in het selectieteam komen. Het  niveau was hoog, de concurrentie groot. Maar dat maakt niet uit, we hebben een heerlijke dag gehad! En wie weet over een paar jaar… 🙂

Sjoukje

This entry was posted in Algemeen, Kanopolo, Verslagen and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Open selectietraining Dames

  1. Jaap says:

    HIT? Even zoeken op kanopolo.org… o je bedoelt het Helmond International Tournament, 13 en 14 april.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.