Bijscholingsaanbod voor trainers

Graag informeren wij u over het bijscholingsaanbod voor trainers, coaches en begeleiders dat vanuit het programma ‘Naar een Veiliger Sportklimaat’ dit jaar kosteloos wordt aangeboden.Er worden 6 bijscholingen voor trainers en coaches aangeboden.Trainers, coaches, instructeurs

De bijscholingen sluiten aan op de Kwalificatiestructuur Sport, mogelijk bekend door het 2,3,4 systeem voor trainers/instructeurs niveau en veronderstellen kennis en ervaring op niveau 3, maar ongekwalificeerde trainers en coaches met enige ervaring en een sterke motivatie kunnen ook aan deze bijscholingen deelnemen. Het Watersportverbond zal in samenwerking met NOC*NSF de komende periode deze bijscholingen ook gaan organiseren, u wordt hier te zijner tijd over geïnformeerd.

Inschrijven

Alle bijscholingen worden aangeboden en georganiseerd door de Academie voor Sportkader (ASK). U kunt zich inschrijven via bovenstaande links. 

Met vriendelijke groet,

Denise Willaarts

Secretaresse Watersportverbond

Tel: 030-7513727 Fax: 030-7513701

denise.willaarts@watersportverbond.nlwww.watersportverbond.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.