Subsidie toegekend voor de aanschaf van een mindervalide instap steiger

Het H.L. Drucker fonds heeft ons een subsidie toegekend voor de aanschaf van een mindervalide instap steiger. Dit is de tweede maal dat dit unieke project financieel wordt ondersteund.  Door deze toekenning is het doel van dit project kanovaren voor iedereen binnen bereik gekomen. We zullen nu de leveranciers gaan uitnodigen om een definitieve offerte uit te brengen. Ik hoop dat we nog aan het begin van ons seizoen gebruik kunnen gaan maken van de steiger.

Er is inmiddels ook vanuit de Gemiva-svg groep contact geweest. Deze groep wil ons helpen om expertise op te bouwen met de cliënten groep van Gemiva. Ook TV West wil het project gaan vastleggen voor uitzending.

Ik hou jullie op de hoogte van het verdere verloop

Peter Paul

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Kanovaren met beperking. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Subsidie toegekend voor de aanschaf van een mindervalide instap steiger

  1. nel kortlever zegt:

    heel gaaf. ik ken vrij veel Gemiva-SVG clienten en begeleiders die in Oegstgeest wonen en werken.
    Nel

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.