ZEEBORREL 22 -2

images (4)Ben je nieuwsgierig hoe het is om op zee, het wad of ijsselmeer te varen? Wat moet je daarvoor kunnen? Zou dat iets voor mij zijn? Voor antwoord op deze, en nog veel meer vragen kom je gewoon naar de Zeeborrel op 22 februari! Dan presenteert de grootwatercommissie hun plannen. De opbouw van het grootwater-programma wordt toegelicht.Je kunt zeekaarten en stroomatlassen bekijken. Er wordt ietsĀ  over kleding verteld, en nog veel meer. En dat alles onder het genot vanĀ  koffie, een hapje en een drankje. De borrel begint om 19.30.

Tot vrijdag 22-2

De grootwatercommissie

Dit bericht is geplaatst in Grootwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.