Uitnodiging Eskimoteer wedstrijd 2013

De oude traditie wordt al weer bijna een nieuwe traditie: “Het houden van een eskimoteer wedstrijd tijdens de laatste zwembad avond van het seizoen”. Zo kan iedereen testen hoeveel er tijdens het zwembad seizoen is bij geleerd op eskimoteer vlak.

Voor de derde keer op rij zal er de eskimoteer wedstrijd plaats vinden om zo je vorderingen bij te kunnen houden. Maar natuurlijk kun je ook revanche nemen op de record houders van vorig jaar en proberen hun records uit de boeken te eskimoteren.

Hierbij alvast de aankondiging voor dit jaar, zodat iedereen nog kan oefenen tijdens de komende zwembad sessies.  De wedstrijd zal plaats vinden tijdens de zwembad sessie op zondag 10 maart 2013 in zwembad ‘de Does’. Dit is iets eerder dan gebruikelijk door een gereserveerde les en vakantie. Je kunt je die zondag in het zwembad op geven en terplekke worden de deelnemers in verschillende categorieën ingedeeld worden oa.:
– Dames;
– Heren;
– Beginners;
– Gevorderden;
– Creatievelingen.

Wil je weten hoe de deelnemers van vorig jaar het er van af gebracht hebben? De resultaten van vorig jaar kun je hier vinden, die van twee jaar geleden hier.

In de blog post van 2011 kun je nog wat leuke filmpjes vinden om in de stemming te komen.

Doe mee, vestig een record en kom in ‘de boeken’ van kanovereniging Rijnland!

groetjes Ivette

This entry was posted in Algemeen, Zwembad. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.