NZKV (Nederlands Zeekajak Verbond)

Het zal velen de afgelopen dagen reeds zijn opgevallen: de NKB Commissie Zeekajakvaren heeft zichzelf omgedoopt met een nieuwe naam: het Nederlands Zeekajak Verbond. Afgekort het NZKV. De vernieuwing is een gevolg van het opgaan van de NKB in het Watersportverbond. De aangesloten commissies zijn daardoor stichtingen geworden. Daar hoort een nieuwe naam bij.

Bovendien bestaat de NKB niet meer, dat noopte ook tot een nieuwe naam. Met deze naam wil ‘voorheen de Cie Zee’ tevens uitstralen dat we ‘verbindend willen zijn voor het Nederlandstalige zeekajakwereldje’, aldus de het bestuur van de NZKV. Dat zijn overigens nog gewoon dezelfde vrijwilligers die voorheen het bestuur van de Cie Zee vormden.

De site is afgelopen week ‘omgehangen’ naar www.nzkv.nl, bezoekers van het oude adres worden automatisch doorgeleid naar het nieuwe. De dagen voorafgaand aan de verhuizing werden een reeks technische wijzigingen doorgevoerd. Dat leidde tot enige overlast met name voor onze email, Twitter, Google+ en Facebook-abonnees. Een reeks oudere berichten werd nogmaals rondgestuurd. Het automatische bezorgsysteem was waarschijnlijk zo enthousiast dat het een beetje van slag raakte. Onze excuses voor de eventuele overlast.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Grootwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.