Toerkalender WSV

De Toerkalender 2013 is bekendgemaakt op de website van het Watersportverbond. Zie Kanotoertochten en klik op Toerkalender Nederland voor 2013.

De WSV Toercommissie heeft het aanbod van Kano Rijnland, om op 22 september de Hutspottocht te organiseren, aangenomen. Een goede kans om onze mooie omgeving aan kanovaarders van buiten de vereniging te laten zien, en het kanovaren in de regio te bevorderen.

Verder bevat de kalender vooral veel jaarlijks terugkerende tochten zoals Bollentocht, Rondje Venen, Beulentocht en Veluwerally. De lengte varieert van 15 km (Biesbosch) tot 200 km (Elfstedentocht in 36 uur non-stop of in 5 dagen).

Jaap de Lange

Dit bericht is geplaatst in Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.