Vlakwatervaren kan ook buiten de zomer!

Het zal de meeste vlakwatervaarders niet ontgaan zijn, maar een aantal enthousiastelingen heeft besloten zich niet te laten weerhouden door de donkere jaargetijden. Er is een e-mail rondgegaan onder de ons bekende vlakwatervaarders met de vraag wie ook zin heeft om af en toe, of geregeld, te gaan varen. Er is met groot enthousiasme op gereageerd. Inmiddels hebben ongeveer 15 personen zich opgegeven voor op de mailinglist. Wil je ook die lijst? stuur dan even een mail aan Peter de Gier. De lijst wordt aan iedereen die zich opgegeven heeft doorgegeven. Als iemand dan zin heeft om te varen (en die gaat liever niet in zijn of haar eentje)kan hij of zij de lijst gebruiken om gelijkgestemden te zoeken.

De Donkere Does

De Donkere Does

Afgelopen woensdag beten we het spits af. Met zes personen hebben we een tochtje naar de Wijde Aa gevaren. Een bijzondere ervaring, in het donker, met verlichting. Je verwacht het niet maar we kwamen zowaar een tegenligger (zonder verlichting) tegen. Midden op de Wijde Aa lag een zeilboot met verlichting. Toen we langsvoeren, kwam er een nieuwsgierig hoofd uit de kajuit.

Het idee is om in principe elke woensdagavond te gaan varen en om 19.30 te vertrekken vanaf de club. In overleg met het bestuur is afgesproken dat het normale verenigingstochten zijn. Dat betekent dat we varen volgens het veiligheidsreglement van de vereniging en de vaarleider daarmee dus ook verzekerd is.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.