Rijnland Bokaal 29 september

Op zaterdag 29 september is het KanoPolo Bokaal toernooi van Rijnland. Ieder lid van Rijnland kan en mag meedoen. Of je nou vlakwater, wildwater of polo als discipline hebt. Iedereen kan meedoen. Het werkt als volgt. De leden van Rijnland schrijven zich in bij de inschrijvingslijst die op het whiteboard in de kantine hangt. Vervolgens maakt de organisatie teams van ongeveer gelijke sterkte. Zaterdag 29 september houden we polo wedstrijden tussen deze teams om vervolgens een team als winnaar uit te roepen. Dit team wint de Rijnland Bokaal. Na de wedstrijden is er (afhankelijk van het weer) een barbecue. Hier kan je je op het zelfde inschrijvingsformulier als de wedstrijden voor inschrijven. Mocht je geen zin hebben om mee te doen met het toernooi maar wel zin hebt om gezellig mee te eten mag dat natuurlijk ook. Ook dan schrijf je je in maar dan alleen voor de barbecue. De barbecue zal tussen de vijf en tien euro kosten. Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom! 

Vanaf Maandag 17 september hangt de inschrijvingslijst in de kantine van de kanoclub. Je kan je tot donderdag 27 september inschrijven ivm het maken van de team indeling.

Voor contact met de organisatie mailen of bellen naar Falco Jensma

jensmafalco@gmail.com – 0621170818 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Kanopolo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.