Hutspottocht

Kano Rijnland organiseert in 2013 een toertocht voor open deelname. De Hutspottocht wordt op 22 september gevaren ter gelegenheid van de viering van het Leidens Ontzet. Na afloop wordt de deelnemers een hutspotmaaltijd aangeboden.

 

 

De Toercommissie van het Watersportverbond-Kanosport stelt in de tweede helft van oktober 2012 de kalender voor het vaarseizoen 2013 vast. Eind oktober weten we dus of de tocht in de toerkalender wordt opgenomen. Deze zal in het decembernummer van het blad KanoSport worden gepubliceerd.

Jaap de Lange

Dit bericht is geplaatst in Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.