Vroege vogels 11 augustus

De tocht die in de vlakwater agenda op 12 augustus staat aangekondigd als ´Lopikerwaard´ gaat niet door.

In plaats van de Lopikerwaard wordt er op zaterdag 11 augustus een korte tocht vanaf de vereniging gevaren. De tocht is voor vroege vogels, vertrek om 7 uur. We hopen op een mooi zonnig ochtendgloren. We ontbijten ergens onderweg, waarschijnlijk bij het Van der Werfpark. Halverwege de ochtend, wanneer heel Nederland wakker wordt en het water op gaat, zjn wij weer terug.
Deze tocht is ook heel geschikt voor allen die net hun vaardiploma hebben gehaald en een eerste tochtje met de vereniging willen maken. De langzaamste bepaalt het tempo. De afstand zal geen probleem zijn.
Aanmelding uiterlijk donderdag 9 augustus bij Nel Kortlever,

Groetjes, Nel

Dit bericht is geplaatst in Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.