Hoeksche Waard

Zondag 22 juli staat er een korte tocht gepland in de prachtige Hoeksche Waard. Hier zijn recent vier kanoroutes geopend, waarvan wij er een varen. Wij zullen beginnen in Zuid-Beijerland en varen richting Goudswaard. Deze tocht is +/- 10 km enkele reis.

De tocht is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor nieuwe leden. We zijn flexibel die dag, afhankelijk van wie zich aanmeldt. We kunnen enkele reis doen, heen en terug, of op driekwart terugvaren. Bij enkele reis zal er wel een auto heen en weer gereden moeten worden. Voor de gevorderde vaarder is het ook mogelijk om buiten de dijken via Tiengemeten naar Goudswaard te varen. Dit is echter op eigen risico, omdat daar geen begeleiding voor is.

We verzamelen om 9.00 uur op zondagochtend om de boten op te laden. Het is ongeveer een uur rijden. Hopelijk kunnen we dan tegen 11 uur gaan varen. Neem wel brood mee voor de lunch en iets te drinken.

Laat even weten of je meegaat en of je kunt rijden. Geef je uiterlijk 20 juli op.
Ik hoop jullie volgende week te zien.
Namens de commissie,

Petra

Dit bericht is geplaatst in Vlakwater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.