Vooraankondiging ontwerp bestemmingsplan W4 (Onze nieuwe locatie)

Begin van dit jaar heeft het voorontwerp bestemmingsplan W4 ter inzage gelegen. Het voorontwerp bestemmingsplan wordt nu omgezet naar een ontwerp bestemmingsplan. Het ontwerp ligt van 26 juli t/m 5 september 2012 ter inzage en omdat deze periode deelsĀ  in de schoolvakantie valt, kondigen wij het alvast aan.
Onder het nieuwe bestemmingsplan vallen (deels) de wijken: Kerkwijk, Elisabethhof en Kalkhaven, waarbij het gebied wordt begrensd door de Persant Snoepweg, de Dwarswatering, de Does en de Mauritssingel, Ericalaan, Acacialaan.

Het ontwerp bestemmingsplan kunt u in de periode van terinzagelegging bekijken opĀ www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan in deze periode ook in te zien op het gemeentehuis en als pdf beschikbaar op de gemeentelijke website. Iedereen kan schriftelijk, digitaal of mondeling reageren op het ontwerp bestemmingsplan binnen de termijn van tervisielegging.
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Petra de Goei via telefoonnummer (071) 54 54 830 of viapdegoei@leiderdorp.nl

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.