Verslag Odysseustoernooi 2012 – Team J

Op zaterdagmorgen kwamen we aan in Alkmaar. Zonder coach en zonder de jongens van ons team, wat ons tot enige meidenteam van het toernooi maakte. Dit weerhield ons er niet van om het eerste (gemengde) team waar we tegen speelden, Michiel de Ruijter E, te verslaan met 3 – 1. Helaas moesten we hierna tegen twee originele 3e-klasseteams (Hydronauten en Helmvaarders) die ons inmaakten met 1 – 11 en 1 – 12. Gelukkig ging de wedstrijd daarna wat beter, we verloren nipt met 3 – 5 van Viking Venlo.
Dankzij onze eerste gewonnen wedstrijd werden we toch nog vierde in de poule. Dit maakte dat we de volgende ochtend al om 9.00 uur onze eerste wedstrijd mochten spelen. Nu wel met Kris als coach en Reinout als fan.

 

In deze wedstrijd, tegen nummer 1 van de andere poule (GKV), wisten we de schade nog te beperken tot 1 – 5. In de volgende wedstrijden (3 – 5 tegen de Batavieren en 4 – 7 tegen Michiel de Ruijter D) stonden we in de rust op voorsprong, maar konden we deze voorsprong helaas niet vasthouden.

Uiteindelijk zorgde dit voor een prima 8e plaats.

 

Noor, Sjouk en Elke

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.