Hemelvaarttoernooi Rijnland

Kano Rijnland organiseerde op Hemelvaartsdag een kanopolotoernooi in de Doeshaven, voor jeugd en beginners. In de jeugdklasse had Rijnland zelf één team varen, dat ondanks een geweldige inzet toch net iets tekort kwam. Bij alle gespeelde wedstrijden bleef na afloop het gevoel knagen dat de overwinning binnen handbereik lag. Niet getreurd, volgende keer gewoon weer vol ertegenaan.

In de derde klasse had Rijnland twee teams spelen: Rijnland team B en Rijnland team Senioren (samengesteld uit ouders die niet stil konden zitten toen ze hun kinderen zagen varen). Deze teams deden het zo goed dat ze elkaar in de finale troffen. Dat werd een spannende strijd die werd gewonnen door team B van Rijnland.

Uitslagen:
Jeugdklasse
1 GKV Groningen
2 Windhappers Den Haag
3 Rijnland

Derde klasse
1 Rijnland B
2 Rijnland S
3 Levitas Leiden
4 GKV Groningen

Kris Verhaar (bew. Jaap de Lange)
Foto’s Karin Hoofs

Zie ook het interview met Kris op UnityTV op de website van Levitas.

Rijnland jeugd in de aanval

Dit bericht is geplaatst in Kanopolo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.