Toernooi Charleroi

Het kanopolo seizoen is voor Kano Rijnland van start gegaan met een toernooi in Charleroi, België. Op zaterdag stonden er 4 poule wedstrijden op het programma. Na een valse start bij de eerste wedstrijd tegen het Duitse Artelia, wist Rijnland de overige wedstrijden wel te winnen. De Rijnlanders werden daarmee tweede in de poule en gingen door naar de volgende ronde.
Vanwege een apart systeem, genaamd het kangoeroe systeem, was er een lange weg te gaan naar de finale voor de teams die als tweede uit de poules kwamen. Wie een wedstrijd verloor kon gelijk douchen en aankleden. Rijnland wist ondanks de lange weg toch de finale te halen. Daar streed het team opnieuw tegen de Duitsers die zaterdagochtend sterker waren gebleken. De Rijnlanders kwamen al snel op twee doelpunten achter, maar herstelden de schade en wisten op een gelijkstand te komen bij 4-4. Daarna kwam het Duitse team weer een doelpunt voor. In een poging om er toch nog een verlenging uit te slepen werd er wat meer risico genomen, maar helaas werd dat niet beloond en werd de eindstand in de laatste seconden nog 6-4 voor team Artelia.

finale hoofdklasse: Deventer - Duitsland

Poule wedstrijden
Rijnland – Team Artelia (D)      4-5
Rijnland – TNT 2 (B)                20-1
Rijnland – Groningen B (NL)     5-4
Rijnland – Dragon (UK)              5-2

Kangoeroe wedstrijden
Rijnland – KV Viking Venlo (NL)       6-3
Rijnland – Keistad B (NL)                   7-2
Rijnland – Tees Tigers B (UK)           5-3
Rijnland – WSV Quackenbruck (D)   6-4

Finale
Rijnland – Team Artelia (D)       4-6

Kris Verhaar
(foto: Lucas Reijnders)

Dit bericht is geplaatst in Kanopolo, Verslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.