Foto’s instructeurscursus en kanopolo maandagavond

Les!

Les!

Afgelopen maandag 2 april was er weer les in het kader van de instructeurscursus. Omdat ik niet mag kajakken deze week heb ik de tijd gedood met het maken van wat foto’s. Ook foto’s gemaakt van degenen die aan het poloën waren op dat moment.
De foto’s kan je vinden als je HIER klikt. Je kan ze ook downloaden.

 

Groeten,
Peter

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, April 2012, Kanopolo. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Foto’s instructeurscursus en kanopolo maandagavond

  1. Miep Vroonhof zegt:

    Ldrp – 3-4-2012
    Ha Peter,
    voor het Leids Nieuwsblad ga ik een artikeltje schrijven over de Nationale Sportweek – ik wilde graag foto 20120404 hiervoor gebruiken om de kanovereniging in het bijz en de nat sportw in het algemeen te promoten. Ik zal je naam als auteur van de foto vermelden. Je foto`s zijn n.l. prachtig. OK? mvg Miep Vroonhof

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.