Start vaarseizoen

Wil verzorgt de tweede ronde

Met een korte tocht naar Hoogmade is het seizoen voor vlakwatervaren geopend. Een lichte bries en af en toe een flauw zonnetje tussen de wolken zorgden voor redelijk vaarweer. Er waren 10 leden mee op deze tocht, allen vlakwatervaarders want de poloërs wilden hun krachten sparen voor de eskimoteerwedstrijd, ’s avonds in het zwembad. Ik heb de eskimorol ook wel eens geoefend en ben tot de helft gekomen, dat vond ik al heel wat. De tweede helft is moeilijker.

De groep viel al snel uit elkaar. In Hoogmade kwamen we weer bij elkaar om rustig door te peddelen naar het begin van de Wijde Aa. Tijd om terug te keren, nu met tegenwind en met de soep in het vooruitzicht. Tegen half één waren we terug in de Doeshaven, Nel stond ons al op te wachten met erwtensoep, roggenbrood en koffie. Het was goed nagenieten. Petra en Nel bedankt.

Jaap (foto’s van Nel)

Dit bericht is geplaatst in April 2012, Verslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.