Eerste onofficiële kanopolo training een succes

Het is het begin van het kano seizoen en de polokriebels zijn bij een groot aantal van ons al weer flink aanwezig. Nog niet voor iedereen zijn de trainingen al weer begonnen en sommige onder ons vinden het fijn om eens rustig te beginnen en dan nog het liefst overdag als het licht en warm is. Daarom leek het mij leuk om een algemene onofficiële training te organiseren, om zo iedereen die zin heeft om alvast een balletje te gooien bij elkaar te krijgen.

 

 

Afgelopen zaterdag was deze eerste bijeenkomst en het was een groot succes. De opkomst was super en het weer geweldig waardoor we na wat gooi oefeningen nog een wedstrijdje konden doen.

 

Komende zaterdag is de volgende bijeenkomst. Deze “training” is open voor iedereen die al een beetje kan poloën en beschikt over goede kanokleding. Het water is immers nog erg koud. We verzamelen om 10.30 uur op de club.

Groetjes Ivette

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, April 2012. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.