Agility

Eindelijk, op woensdag 7 maart boten testen. Er was e.e.a. aan vooraf gegaan. Ik ben al enige tijd op zoek naar een niet al te dure nieuwe poloboot waar ik ook nog in pas. Na uren achter de PC en mailen met diverse fabrikanten, schandalig slecht zoals de meeste reageren overigens, eindelijk kunnen afspraken met Agility een Poolse bouwer. Zij gingen naar België en ik kon uitproberen in De Paddel. Uiteindelijk met Remco afgesproken om daarheen te gaan, met z’n tweeën is zo’n ritje wel te doen. Helaas belden ze de avond voorafgaand aan de testdag af rond een uur of elf ’s-avonds wegens autopech. Voor niets een vrije dag geofferd en weer geen zich op een nieuwe boot.

Gelukkig belden ze snel op dat de auto weer in orde was en dat ze alsnog naar België kwamen.
Helaas moest ik aangeven niet te kunnen in verband met mijn werk. Een half uur later ontving ik een SMS’je, ze kwamen wel even naar Nederland. Aldus geregeld. Hun timing kon nauwelijks slechter, op woensdag 7 maart tussen ongeveer 18.00-20.00 uur, de regen was die dag al met bakken uit de hemel gekomen en de temperatuur hield verre van over. Toch waren ze, Piotr en Piotr, stipt op tijd, onderweg hadden ze me wel gebeld of ik ook een zwembad had, gezien het weer. Ik heb maar verteld dat onze club in een zwembad lag.

Nadat ze hun boten hadden afgeladen kwamen er al snel een aantal enthousiaste jeugdleden in kanokleding naar boven, of ze even mochten? Ja natuurlijk. Helaas hadden ze van hun grootste boot, en laat ik daar nou net als enige in passen, een model meegenomen met een kleiner zitje en het zitje erg naar voren geplaatst. “Piotr was een beetje dom” zou Maxima zeggen. Ik heb er in gevaren maar om nou te zeggen dat dat lekker ging nee, ik heb er week lang pijn in mijn heupen van gehad.

Gelukkig zijn ze wel bereid om een testboot alsnog naar onze club te sturen en hebben we Jacques Webbers bereid gevonden deze boot terug te brengen naar Essen. Binnenkort hoop ik te horen wanneer de testboot komt en met name een aantal senioren deze kunnen gaan testen. Ik houd nog goede hoop dat de boot lekker vaart, want tot nu toe is dit het enige model, naast de Flight waar ik inkom, laat staan dat het ook vaart.

Wordt vervolgd.

Siewert

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, April 2012, Kanopolo. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.