Oproep

Over een paar jaar is het zo ver, dan gaan we eindelijk over naar onze nieuwe locatie aan de andere kant van de dijk.

Dit is het moment om meteen zo goed mogelijk van start te gaan. Het bestuur is aan het pleiten voor goede voorzieningen en randvoorwaarden richting de gemeente. Maar… wat willen we nu precies. Natuurlijk kanoën, maar wat zijn de dingen die daaromheen belangrijk voor ons zijn? En wat zijn de kosten die hier mee gemoeid zijn? Wat kosten palen voor de nieuwe ligplaats, verzekeringen, containers, een extra poloveld, gehandicapten voorzieningen?

Om ons hier nu al op voor te bereiden, willen we heel graag een aantal mensen verzamelen die zich in deze zaken willen verdiepen om dan vervolgens een lijst van onze wensen, met de kosten die hiermee gepaard gaan, op te opstellen. Dan kan Maarten het financiële plaatje voor straks netjes rondmaken, zodat we niet voor onverwachte zaken komen te staan.
Ben jij de expert, de realistische dromer of de overzichtmaker? Meld je aan voor deze (tijdelijke) commissie via bestuur@kanorijnland.nl

Namens het bestuur,
Martine Sprangers
Secretaris

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, April 2012. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.