Afsluiting viaduct Ericalaan/Mauritssingel

Het viaduct van rijksweg A4 aan de Ericlaan/Mauritssingel wordt gesloopt en in verband met een veilige en snelle sloop hebben burgemeester en wethouders een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen genomen:

  • het afsluiten voor alle verkeer van het viaduct Ericalaan/Mauritssingel;
  • het instellen van een parkeerverbod voor een deel van de Hoofdstraat, en Hoogmadeseweg;
  • het toestaan van parkeren half op het trottoir op een deel van de Hoofdstraat en
  • het instellen van een vrachtwagenverbod op de Hoofdstraat tussen Willem de Zwijgerlaan en Resedastraat.

De maatregelen zijn vanaf 16 april tot uiterlijk 2 juli 2012 van kracht. Vanwege de aard van de werkzaamheden is het niet mogelijk om voor voetgangers en   brom-/fietsers een route over het bouwterrein aan te leggen. Daardoor moeten ook zij  gebruik maken van de omleidingsroute via de Hoofdstraat.

Vrachtwagens van het bedrijf Vliko zullen gedurende deze periode gebruik maken van de bouwweg parallel aan de A4 tussen Mauritssingel en provinciale weg N446. Alle overige vrachtverkeer met een bestemming in de Oranjewijk, ‘t Heerlijk Recht en Achthoven moeten gebruik maken van de route via Koudekerk. De omleidingsroutes voor alle verkeer zullen met de bekende gele borden worden aangegeven.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, April 2012. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.