Paastocht en begin kanoseizoen

Hoi jeugdleden,

Nog even, en dan begint het nieuwe seizoen weer. Dat willen we graag openen met de paastocht: met z’n allen kano├źn en paaseieren zoeken en eten. We willen deze tocht houden op zaterdag 7 april. Voordat we deze datum definitief vaststellen, willen we even peilen of er genoeg leden kunnen komen die dag. De tocht zal dan om 10 uur beginnen, en duurt tot ongeveer 12 uur.

De week na de paastocht (14 april), zullen de trainingen weer beginnen.

Meedoen aan de tocht kost niets en is een gezellige manier om het seizoen weer in te luiden. Geef je daarom op via dit e-mailadres. Mocht je wel geïnteresseerd zijn in de paastocht, maar 7 april verhinderd zijn, geef dit dan ook door. Misschien ben je niet de enige en verzetten wij de paastocht naar een dag waarop er meer jeugdleden kunnen komen.

Meer informatie volgt op een later moment, over zowel de trainingen als de paastocht.

Tot dan!
Groeten,
De Jeugdcommissie

This entry was posted in April 2012, Jeugd, Uitnodiging. Bookmark the permalink.

1 Response to Paastocht en begin kanoseizoen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.