B Diploma van start

Zondag 19 februari is een start gemaakt met het eerste B diploma kanovaren. Het B diploma is bedoeld voor iedereen die het A diploma gehaald heeft en zichzelf verder wil bekwamen in de diverse technieken en materialen. Zo zullen lage en hoge steun en scullen worden aangeleerd in het zwembad, en later buiten. Tocht planning, reddingen, dufec etc. Het is voor de eerste keer dat we deze opleiding starten. Op de foto is te zien hoe Jurriaan en Arend-Jan de lage steun in diverse spelvormen aan het trainen zijn.

Kanorijnland B diploma filmpje 1
Kanorijnland B diploma filmpje 2

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, April 2012. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.