Eskimoteer wedstrijd

Vorig jaar is een oude traditie weer nieuw leven in geblazen: “Het houden van een eskimoteer wedstrijd tijdens de laatste zwembad avond van het seizoen”. Zo kan iedereen testen hoeveel er tijdens het zwembad seizoen is bij geleerd op eskimoteer vlak.

Ook dit jaar wordt deze wedstrijd gehouden om zo je vorderingen bij te houden. Maar natuurlijk kun je ook revanche nemen op de record houders van vorig jaar en proberen hun records uit de boeken te eskimoteren.

Hierbij alvast de aankondiging voor dit jaar, zodat iedereen nog kan oefenen tijdens de komende zwembad sessies. Op zondag 1 april is de laatste zwembad training in zwembad ‘de Does’ tijdens deze sessie zal de eskimoteer wedstrijd gehouden worden. Net als vorig jaar zullen de deelnemers op de dag zelf in verschillende categorieën ingedeeld worden oa.:
– Dames;
– Heren;
– Beginners;
– Gevorderden;
– Creatievelingen.

Wil je weten hoe de deelnemers van vorig jaar het er van af gebracht hebben? De resultaten van vorig jaar kun je hier vinden.

In de blog post van vorig jaar kun je nog wat leuke filmpjes vinden om in de stemming te komen.

Doe mee, vestig een record en kom in ‘de boeken’ van kanovereniging Rijnland!

This entry was posted in Algemeen, April 2012. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.